Tanden bleken is erg populair en nu ook mogelijk bij A.S.W.M.R. Bakker Orthodontie! Onze medewerkers zijn opgeleid en gediplomeerd voor het werken met Philips Zoom!: de meest professionele, veilige en effectieve weg naar een gezonde witte glimlach. Wij maken gebruik van het Philips Zoom! systeem. Dit is een combinatie van een krachtige led-lamp en een gel op basis van onder andere waterstofperoxide. Tevens bevat de bleekgel ACP (amorf calciumfosfaat) en kaliumnitraat: deze stoffen zorgen voor minder gevoeligheid van de tanden en verbeteren het tandglazuur. De combinatie van lamp en gel zorgen voor een snel en effectief resultaat. Binnen anderhalf uur zijn uw tanden tot 6 tinten witter!

Tanden bleken met Philips Zoom! voldoet aan alle EU-veiligheidseisen en is daardoor absoluut veilig. Dat is wel zo’n prettig idee.

Het resultaat van Philips Zoom! verschilt per persoon, dit heeft onder andere te maken met de conditie van uw gebit. Uw tanden worden altijd witter door de behandeling. Het resultaat kan echter in de loop van de tijd iets afnemen. Daarom behandelen wij altijd in combinatie met een thuisbleekset.

Kronen, bruggen en tanden die voorzien zijn van facings bleken niet mee. Dit betekent niet dat wij u niet kunnen behandelen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

De kosten van de behandeling zijn € 399,00.

Voor meer informatie kunt terecht bij Philips Zoom! Kijk voor ervaringen van gebruikers van Philips Zoom! op facebook.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met de praktijk voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.