[mk_divider]

Welkom bij Ortho Bakker!

Beste patiënt van Orthocenter Amersfoort, geachte ouder of verzorger,

In verband met uw geplande overstap naar onze praktijk, wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om mij kort aan u voor te stellen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Anke Bakker, na mijn studie Tandheelkunde aan de universiteit van Utrecht heb ik de 4-jarige specialisatie Orthodontie aan de vrije universiteit van Amsterdam  gevolgd. In 1987 ben ik mijn eigen praktijk gestart, welke ik nog altijd met veel plezier run samen met waarnemend orthodontist (Naomi) van Wezel. Mijn motto is: “een mooi gebit is het beste sieraad wat je kunt hebben”.

Waar zit onze praktijk?

De locatie is niet ver weg, onze praktijk zit om de hoek van Orthocenter Amersfoort. Ons adres is de Vlasakkerweg 46. Voor parkeermogelijkheden kijkt u hier.

Wat betekent dit voor mijn behandeling?

Orthocenter Amersfoort heeft mij benaderd in verband met sluiting van de vestiging of ik de verantwoording en de behandeling van u (patiënten Orthocenter) wil overnemen. Ik ben met Orthocenter Amersfoort overeengekomen dat alle patiënten die actief in behandeling zijn de huidige beugelapparatuur (slotjes) mogen behouden. Orthocenter Amersfoort werkt met andere apparatuur dan onze praktijk, maar dit is geen probleem. In het verleden hebben wij ook met deze apparatuur gewerkt.

Bij uw eerste afspraak zullen wij één röntgenfoto en dia’s maken, om de stand van uw gebit op dat moment vast te leggen. Van daaruit zullen wij samen met u werken naar het gewenste eindresultaat.

Hoe verloopt de facturatie?

Orthocenter Amersfoort werkte met Anders Medical Factoring, wij werken met Netpoint Factoring B.V.Netpoint Factoring (0900 – 6876468 € 1 per gesprek) verstuurt de nota’s voor onze patiënten rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. De restnota (indien aanwezig) krijgt u standaard per mail toegestuurd. Indien u het bij ons meldt, kunt u de facturen ook per post ontvangen. Qua kosten zal er niks voor uw wijzigen, wij hanteren de landelijk vastgestelde tarieven door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit).

Wanneer kan ik een afspraak maken?

Als uw dossier reeds naar ons gestuurd is door Orthocenter kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak op 033-4614046. Is uw dossier nog niet in ons bezit, dan dient u hiervoor contact op te nemen met het hoofdkantoor van Orthocenter (0299-433601), na 1 week kunt u ons bellen om een afspraak in te plannen. Wij zullen alles in het werk stellen om uw behandeling zo goed en spoedig mogelijk te continueren.

Hartelijk welkom bij onze praktijk!

Met vriendelijke groet,

Drs. A.S.W.M.R. (Anke) Bakker
Drs. N. van Wezel
en team

Geef een reactie